var ett tag sedan..

Kommentera
..Som jag skrev nått om hästarna, så här kommer en liten rapport!

Nefretiti & La Dejavu har nu bara två månader kvar till det är dax att föla och magarna börjar bli stora på dem nu!
Nefretiti rids fortf. men bara lite lätt och inte mer än ett par ggr/veckan.
Igår hände en liten fadäs, La Dejavu blev sparkad i huvudet av en vinterbroddad och brunstig Tösa efter att ha snubblat in i rumpan på henne, hon har en hel del broddmärken och det såg verkligen ut att göra rejält ont! men det possitiva är att inget av märkena är särskilt djupa och hon är efter omständigheterna pigg, men kommer att behöva vila upp sig och får därför stå nu ett tag, annars har hon oxå ridits som Nefretiti ända fram till nu.

Tösa rids för fullt och njuter av livet, är som sagt brunstig nu och är ju som alltid lite speciell i humöret då, tror att hon får göra som hon vill än mer än vanligt!

Indra har ju körts nu några ggr/veckan i vinter (på ridplanen) men har de senaste två veckorna fått ett uppehåll pga det dåliga (isiga) underlaget som varit, men nu ser vi fram emot att snart kunna ge oss ut på skogsvägarna i vårsolen! =)

Annars snurrar det på med lektioner och annat som hör hästarna och stallet till, imorgon kommer hovslagaren, dax att sko om Tösa och ta av vinterskona på de andra, så att de får gå barfota.

Här är några bilder på de gravida damerna i hagen, vinterlurviga och härligt skitiga ;-)


"Neffi"


"Dessi"

/T