vacker vinterdag

Kommentera

Imorse när jag vaknade så var det -21 grader ute, men februari solen värmede något, så fram på dagen var det bara -16 grader, grannarna komm över och vi tog ut alla hästarna på en härlig tur i vintersolen tillsammans, själv red jag Dessi som jobbade på bra idag, Indra fick springa med och alla (både hästar, ryttare och Viggo) njöt av turen, solen sken och det glittrade i snön och de frostklädda träden.. HÄRLIGT!
Efteråt så fick Indra dra vagnen en stund på ridplan, fick trava med vagn för första gången idag, inga problem, går så lugnt och fint tjejen! mattes stolthet =) Snart dax att lämna ridplanen och ge oss ut i skog och mark!
Lovar att snart visa bildbevis från körningen med tjejen!

På eftermiddagen var vi till mamma på middag, Isac kom på att han skulle prova trappan upp till vardagsrummet, har inte visat något intresse för den tidigare, men nu gick det med en himmlans skjuts upp minsann!
Älgstek, pärer, sås och grönsaker, mums! verkligen supergott! (som alltid då mamma lagar maten!)
Till kaffet fick vi nybakad varm sockerkaka! trodde inte Isac skulle orka med det då han ätit så mycket mat, men lite sockerkaka lyckades han pressa ner iaf =)
Mormor, morfar och Johan var oxå där, trevligt, trevligt! Allid roligt att umgås med familjen!

Nu har lugnet lagt sig i huset, Isac sover, vovvarna sover och jag & PA slappar framför TVn, snart dax för oss att sova oxå.


Kram T