kullerbyttor och krossade glas

Kommentera
Idag på em så tog jag och Isac å hälsade på mamma/mormor och Isacs små mostrar, tänkte vi skulle hitta på nått skoj då vi var ensamma hemma, PA kör skogsmaskin, så då är det bortaliggning för honom.

Väl där fick vi äta middag med dem, sedan blev det kaffe och nybakade muffins som Julia och Emilia bakat, supergoda!
Sedan skulle Isac prova trappan, vilket gick så bra så! men så kom han på att han nog skulle ha tagit sig ner igen, försiktigt spanade han nerför trappan och funderade nog på hur det skulle gå till, mitt i funderandet var det nått annat som fick hans uppmärksamhet och han vände sig om, dock var han lite för nära trappan, så när han vred sig tippade han över kanten och trotts att jag stog där, så hann han med en kullerbytta innan jag fångade honom! som tur var gick det bra, han blev mäst rädd, men en bula i huvudet blev det.
Efter det ville han ha lite saft, men efter att han drukit ur glaset, så provade han att släppa det i golvet, vilket resulterade i att det gick i tusen bitar, hmm.. ja ja, mormor plockade fram dammsugaren, sedan var ju det oxå fixat!

Efter det flöt resten av efterm. och kvällen på utan fler fadäser och väl hemma blev det bad, kvällsfika och sängen för grabben, som somnade ovaggad efter allt bus med mostrarna =)

Kram T