Allahelgona/Hallowen

En hälsning från otroligt vackra och TA Briza!Och så vill jag skicka ut en önskan om en trevlig allahelgonahelg till alla som är in här! =)Kram T

Full fart!

Tänk vad dagarna går!!
Förra helgen var vi på bröllop på lördagen, goda vänner som gifte sig, det var vackert, romantiskt och en kanon fest, allt som ett bröllop ska va! och inte att glömma, en otroligt vacker brud  :)

På söndagen var det jobb och sedan på måndag var vi på min kära morfars begravning, en otroligt vacker begravning! alla som kände min morfar vet vilken underbar människa han var! det var en icke kyrklig begravning, väldigt personlig och med många härliga minnen, precis som morfar ville ha det.. vi var nästan 100 pers i lilla Ljungå kapell, extra stolar fick bäras in!! och ändå var det bara släkt! vi är en stor släckt!  och vi finns för varandra, vilket är underbart! Morfar hade själv valt att luffarvisan skulle spelas, så det gjorde den, liksom jag är fattig bonddräng, några psalmer och så koppången. saknar och kommer alltid att sakna min underbara morfar...

http://www.youtube.com/watch?v=c57RfNtlOzg

http://www.youtube.com/watch?v=a9KZW3rMMzM

I övrigt så kommer jag att jobba heltid (förutom hästarna och hundarna) fram till jul, började nu i veckan, så det är bara att inse att det blir mer än fullt upp nu ett tag :P men men, man ska inte klaga! bara att ta tag i allt och få det gjort, sedan kan man slappna av och njuta efteråt :)

På återseende! :)
Kram T

2x e: Pakistan :)

Mirres inridning flyter på och han går från klarhet till klarhet! =)
Han är verkligen en kanon kille!!
Har varit ut i skogen några ggr nu tillsammans med Hilja och madde och deras trevliga valacker och Mirre har fått gått både på skogsbilvägar och i väglös teräng, vilket har gått bra!
Här är ett par bilder på killen :)

Har även några nya bilder på La Dejavu "Dessi"
som för den delen är till salu, känns i hjärtat att behöva skilljas, men det är helt krasst lite många hästar här hemma nu :p men fin är hon, tjejen! :)

/T

Platsbrist..

Tänk att man alltid har en förmåga att få stallet att INTE räcka till, hmm...
Fick i veckan hem en häst på träning som skall vara här i sex veckor, så nu har min söta lilla Indra fått flytta till Hällesjö under tiden, ja ja, lite miljöombyte kan ju vara en lärdom det oxå för en ung tös och hon har tagit det bra, cool som hon är :) lite drygt att köra varje dag bara, tur det finns en hästägare till i stallet så man kan hjälpas åt!
Man skulle haft en lösdrift för sådana här tillfällen, blir nått att fundera på, undras om PA är med på den iden?? ;)

Nykomlingen är en svensk ridponny, mycket söt tjej måste jag säga och trevlig verkar hon oxå vara!
3år gammal och ska nu ridas in.


På återseende!
/T

Fina flickor!

Tänkte dela med mig av lite bilder på vackra hundar! =)

TA Athena, bara så vacker! =)


TA Briza, söt som socker! =)


/T


Duktiga fölungar

Idag har hästarna blivit verkade, småttingarna skötte sig kanon bra! stog som nå gammelhästar medans hovarna blev fixade =) men som det ser ut ute nu så blir det nog snart dax för vinterskor.. (inte för fölen dock ;) )
Snöar för fult nu ikväll, jag brukar tycka att det är mysigt när första snön kommer, men nu känns det faktiskt som att det hadde kunnat få dröja ett tag till..

Så måste jag ju få skryta lite över duktige Mirre oxå, har börjat rida honom nu och han sköter sig och verkar tycka att det är riktigt roligt, blev till och med första galoppen på honom idag, verkligen en mysig kille!!! =)

Nä nu ska jag gå och titta till min lille grabb som har åkt på feber nu i em :( han sover nu, men orolig mamma som man är måste man ju springa upp stup i kvarten å titta till honom :)

Kram T

Hundträffar

Från och med denna vecka så är det tänkt att de som vill kan träffas här på ridplanen och träna sina hundar tillsammans, Torsdagar kl 19.00 är det som gäller, alla är välkomna!! =)


Westernridning

Nu är det inbokat några datum i ridhuset i Mjösjö under hösten!
18/10, 22/11 och 6/12.

Både för dej som är nyfiken och vill prova på och för dej som redan rider western.
Egen häst gäller, men det finns ett begränsat antal hästar att hyra, först till kvarn! ;)

Info och anmälan sker till mej på telefon eller mail.
se även hemsidan: www.teamartz.com/T

Utställning Sundsvall

Idag har jag varit till Sundsvall på utställning, har haft en härlig dag, träffat trevligt folk, pratat hund, tittat på vackra hundar och ställt mina älskade hundar!
Viggo var först ut och resultatet blev Kv1 Kk1 (Bruks/jakt klass) nöjd med det resultatet (även om jag gärna skulle villja ha åtminstone ett ck på honom! ;) )
Sedan var det Skorpans tur, även hon i Bruks/jakt klass, tyvärr blev det bara 2a pris i Kv :( pga av att hon inte tog ut steget ordentligt, trisst då jag vet att hon har ett bra steg men spände sig då golvet var riktigt halt, vilket hon inte alls tyckte om (är lite kännslig för det i vanliga fall oxå, men idag var det uruselt golv!)
Kanske ska skippa ställa henne innomhus, får alltid sämre resultat då..
Jaja, en i övrigt rolig dag =)

Har inga bilder från dagen, men bjuder på några andra som jag hittade i datan, som Linda tog på dem hösten -08


Fina Viggo!


Viggo


Skorpan


Viggo först och Skorpan tätt efter


Här har dom sällskap av Peppe och Jaffa :)

/T


RSS 2.0