Kyligt

Kommentera

Veckan har varit minst sagt kall, minus grader som varit ner på -35, brrrr
Svårt att hålla någon jämn träning av hästarna när det är så j***la kallt hela tiden, men man ska inte klaga, solen har ju iaf börjat värma så smått, så att det blir lite mildare mitt över dagarna och idag har det ju bara varit ca -7 och snö :)
Kan inte påstå att hundarna heller är så förtjusta i kylan, den enda av dem som inte bryr sig så mycket är Bira, hon är alltid redo att följa med matte ut, lika glad i hågen! :)

Men nu är ju snart vintern över, på måndag är det ju Mars och det är ju faktiskt en vår månad, så nu är vi påväg mot årets bästa årstid (enligt mej) vårvintern!
Finns det nått som slår en härlig uteritt i vårsol och snö, med trevligt sällskap och hundarna som trogna följeslagare! tja, inte mycket iaf ;)
Första vårtecknet har jag dock skådat, hästarna har fått vårkännslor ;):)

 

Det blev mycket väder och lite annat här idag :P
men men, förutom väder så har dagen bestått av begravning (PAs farmor) ridning, en tripp till granngåden för att fylla på foder förådet och till sisst hovslagar besök, planen var att även hinna med after work på hotellet, men det fick vi avstå denna gång, tiden räckte inte till, tidsoptimist som man är :)

Kram T