Höstrusk

Ja nu är det höst på allvar! jag är för hösten, vackra färger och klar luft, finns det nått härligare än en vacker solig höstdag??!! men så har vi ju även dessa grå höstdagar, inte lika trevliga, men men..
Igår regnade det som bara den och kallt känndes det oxå, kan lova att hundarna tyckte jag var knäpp då jag tvingade ut dem i detta väder :P men även om man är Ridgeback så måste man ju ut och göra sina behov några ggr under dagen..

Idag har jag varit till Bräcke och haft lektioner, påvägen dit fick jag se höstens första snö!! det var inte så mycket, men iaf! känns som att vintern blir lång om den tänker börja tjuvstarta redan nu, nä mer höst först tack!!
Men nu lyser solen, å det må man ju ta vara på, så hej så länge! Njut av höstsolen nu! =)

/T

Nu ska Bira och jag börja på kurs!

Nu är jag å Bira anmälda till en kurs i tävlingslydnad på ragunda brukshundklubb.
Detta är något nytt för mej som jag haft tankar på att testa en längre tid, så det skall bli spännande! =)
Kursen börjar den 26 sept, så jag får återkomma med info om hur det går för oss!

/T

Björnmöte på hästryggen

Häromdagen var jag och Hilja ut på en kvällstur med hästarna, rättsom det är när vi kommer skrittandes på en skogsbilväg så får vi se en björn ca 100m framför oss på vägen som står på bakbenen och spannar på oss, den vänder dock snart om och springer iväg i motsatt riktning.
Hästarna fick ingen vittring från den, så dom brydde sig inte, hundarna däremot blev eld och lågor när vi kom fram till spåret och drog efter björnen (två av dem iaf, Viggo och Bira, Skorpan stannade kvar hos matte hon) efter ett tag kom dom dock tillbaka och vi kunde fortsätta ridturen.

/T

Isac och Kariim


Hej polarn..Deep talk..Kraaammm <3

Två pojkar som trivs tillsammans :)

/T


Nya grindar

Så här fina blir våra nya grindar till hagarna! =)
Nefretiti och Indra fick prova idag och kvar i hagen blev dom ;)

/T


RSS 2.0