JWG & Clinic

Kommentera
Helgen startades med tävling på Lördagen, Mirres första westerntävling och själv har jag inte tävlat western sedan 2006!! men nu var det då dax igen!
Mirre skötte sig över lag bra, var lite spänd och tittig inne på banan de första två klasserna, men sedan började han slappna av även där, resultatet blev följande: Western riding (första klassen) oplacerade, Reining 3a, Western Horsemanship 4a och western pleasure 3a. Kanon nöjd med Horsmanship klassen, där var han avspänd och lyhörd som han brukar vara, i pleasuren blev det tyvärr lite för grötigt, inte mer än 6 ekipage i klassen, men alla på samma ställe, så Mirre blev lite distraherad, har lite svårt att koncentrera sig på de han ska göra när han har hästar tätt inpå både framför, bakom och bredvid, men förutom att han gick och spände sig lite, så skötte han sig, så jag kan inte annat än vara nöj iaf, han är ju faktiskt hingst å det var första gången!

Så på söndag var det clinic för domaren, Håkan Forsström, har alldrig ridit för honom tidigare, men gör gärna om det. Nu var Mirre helt avslappnad och lyssnade på vad jag ville, fick en hel del bra tipps på småsaker som gjorde mycket för resultatet, så nu tränar vi vidare och hoppas hinna med nån fler tävling innan vintern =)

/Tina