MH

Så har ännu en händelserik helg passerat, i lördags var jag till Bräcke och höll westernlektioner, alltid lika kul att komma till de glada gänget westernryttare där! =)
Så i söndags så klev jag och Aùni upp i ottan för att åka till Halån på MH, snö på backen och -14 grader, men en trevlig förmiddag blev det bland hundar och hundfolk, supernöjd med MHt oxå som inte bjöd på några direkta överaskningar, etta på skott allmännt fina ord =)
 
Så kan jag ju även passa på att tala om att vi nu även är återförsäljare för Klass hundfoder, ett färskfruset allternativ som brukar passa även till den mäst kräsna hunden, nyfiken på fodret så kan du läsa mer om det på klass hemsida.
 
 
 
Mvh Tina

Viggo valpar och en del annat

I Freddags tog jag och packade in barnen, Aùni, katten Petsson, mej själv och Linda i bilen å så bar det iväg på en tur =) Först åkte vi till djursjukhuset för att lämna in Petsson för kastrering och så fick Aùni lämna blodprov för att skickas till opigen för dna analys för PRA-PRCD, Sedan bar det av till Oviken och Malin med fam, där vi fick gosa med 5 söta femveckors valpar som vår fina Viggo är far till, ett underbart gäng valpar, en jämn och fin kull med härliga tikar som var både orädda och framåt =) Här kommer bilder på dem:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Intresserad av valp? det finns fortf. valpar otingade, så hör av dej om du är intresserad!
Telefon nr till Malin finns på www.teamartz.com, klicka in till valpsidan.
 
/T

Specialsök

Nu i helgen har jag och Aùni påbörjat en 1-årig utbildning innom specialsök (narkotika) på Nordiska hund i Kälarne.
Både jag och Aùni tycker att det är superkul och hon är så duktig tjejen! =)
Här kommer lite bilder från denna första träff, alla tagna av Kim Salomonsson på Nordiska Hund.
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi är ett gäng på 5 st som går kursen och det är så roligt att se de olika hundarna arbeta och utvecklas!
Nästa gång blir i början av November. =)
 
/T

Seminarium

På torsdag kväll var jag in till Östersund på ett intressant seminarium med Stg H Johansson, där fick vi höra om hans liv med hästarna och travet, sedan fick vi lyssna på en representant från lrf som gav tipps och råd till att lyckas som hästföretagare, mycket givande! Östersundstravet och Lrf som anordnade i samband med kallblodens dag. Trevligt sällskap fick jag med mej oxå, tack Hilja och Maria för en trelig kväll, det här gör vi om vid tillfälle! =)
 
/T

RSS 2.0