Vasaritten 2013 och valp planer!

Kommentera
I helgen bar det av till Rättvik för att rida Vasaritten, har hört att det skall vara en speciell upplevelse men har inte ridit den tidigare, nu var det så dags! Vi var anmälda till vår andra 80km tävling och riktigt laddade!
 
Packade oss iväg på fredag em (jag, Bettan och Mirre. Resten av teamet åkte tidigare på dagen)
Efter att ha installerat Mirre i sin box på Rättvikstravet så drog vi vidare till Falun (där dom andra väntade) för att sova.
 
Lördag morgon bjöd på lagom varmt väder, vi startade kl 09,00 och Mirre kändes väldigt fokuserad, brukar kunna vara lite väl taggad i första milen, men inte denna gång, pigg, framåt och lyhörd på mig, toppen! Över lag så måste jag bara säga att han sköter sig kanon på tävlingarna och det märks att han blir mer och mer van, vet vad som komma skall =) fick en fin första runda i lagom tempo, kunde sedan öka på tempot på andra och sedan även på tredje sträckan där han höll en riktigt bra fart (ca 20km/h sista två milen)
Vi gick i mål som 3e ekipage och slutade även på en 3e plats med en ridtid på 5 tim och 27 min! otroligt nöjd med den ritten!! Otroligt fina slingor genom vackra dalarna, bra väder ett härligt team och en fantastisk häst! kan man önska sig nått mer?! =)
Sådana här dagar slutar man inte le i första taget! ;)
 
 
 
 
 
Kan även passa på att informera om att Aùni är parad med SUCH Kuurakunon Narunaama, så nu hoppas vi att det blir valpar i början av oktober! =)
 

 
Team Art Amadeus har parat en riktigt fin Norsk RR tjej som heter Binti, efter Stenänga Great G's Coriander och undan Ridgedogs Attractive Amira mp. Även här hoppas vi på valpar i början av oktober.
 
/T