Fredag

Kommentera
Började dagen med en tur till Hammarstrand och Trafikskolan, i jakten på ett körkort där jag får dra tyngre släp, så körde jag idag första lektionen, ja jisses, bara till att fortsätta träna nu då! backa, backa.. :P
 
Sedan han jag med en ridtur på Mirre i det vackra om än något kalla vintervädret, det blev en runda på dryga 6km genom skogen i djupsnö, lagom frostiga när vi kom hem, hundarna var oxå med, även om Viggo nog gärna legat nerbäddad inne i stugvärmen istället ;)
 
På eftermiddagen hadde vi sedan besök av veterinären för den årliga influensa vaccinatinen på hästarna, så nu är det gjort för iår.
 
Nu är jag och Aùni precis inkomna efter att ha varit ut och tagit in hästarna och nattat dem, kärrat in ved och tänt upp i pannan (-21 ute så då är det bäst att elda på!) medans den manliga delen i hushållet (två som fyrbenta) somnat och sover så sött :) (OK inte katten, han härjar som vanligt..)
Tror även vi gör kväll nu och kryper ner i soffan framför TVn en stund, Imorrn bär det av till Bräcke för att ha westernlektioner, trevlig helg på er! <3
 
Kram T