wilmorin

Nu har denna fina tjej flyttat till oss, är så glad att jag fått möjligheten att köpa henne!
Wilmorin
e: Lill Sham u: Welona ue: Mamluk
💕
 

Indra Maxx

Idag har denna lilla sötnos flyttat till oss, det var som dags för ponny till barnen, inte det lättaste att hitta en lämplig, men jag tror vi hittat rätt här! en sten cool tjej =)

Drag

Har haft lite svår att få Dárjá motiverad att dra, känns som att hon bara blir mindre och mindre engagerad och vill inte ens ta på selen..
Men så kom jag på den briljanta iden att ha de andra hundarna lösa och Dárjá i selen när vi skulle ut på löprunda, hon galopperade på och drog som bara den, så efter ca 500m, när hon fått upp farten och drog som bäst, så släppte jag lös henne med de andra, tänkte göra lika dant ett tag nu och släppa på samma ställe, sedan hoppas jag vi kan öka längden och att hon skall vilja dra utan att de andra springer lösa. Ett steg framåt, få se vart nästa steg går ;)

/T

Draghundskurs

I helgen har jag och Da'rja' varit på draghundskurs på Nordiska hund, jädrans vad kul!! Praktiska övningar varvat med teori, så nu är man hyffsat taggad kan jag lova! 😊det blev både löpning med hund och kickbike (så nu står en sådan på önskelistan till jul, om det är någon som vill ha tipps ;) )
 
 

RSS 2.0