1a Advent

3 kommentarer
Idag har vi då första advent,
Det har varit en riktig mys dag!
Gjort adventsfint med gardiner och ljusstakar här hemma, sedan blev det lite pyssel i stallet, städat och stökat lite där.
PA har satt upp en grind här inne, så nu kan vi hålla Isac från hallen och trapporna och hundarna går att stänga ut i hallen när man känner för det, inte alls dumt!
Har även tillbringat tid framför TVn, då det visats hoppning, dressyr och shower från Stockholm International horse show, trevligt att det visas lite, då det är en kanon trevlig och fin tillställning!!
Snöar gör det! det har kommit dryga decimetern sedan igår, så nu är det riktigt vitt och fint ute, träden är så fina!
var ut i djupsnön idag och bytte en isolator på hästhagen, snön nådde mig upp till knäna nu, faktiskt så har PA plockat fram skotern idag, roligt och mysigt med vinter, snö och juletider!
Så ett par bilder från dagen, sedan ska jag fortsätta titta på hästarna på TVn =)
Hoppas ni haft en lika mysig söndag som jag/vi
Kram

     
 
1 Linda:

skriven

Jaa, snart så har jag ju jobbat klart så då är det bara att komma och fika! Jag tror stt det räcker!^^,

2 Samma igen...:

skriven

Tackar så mycket! Man gör ju så gott man kan! ^^, Här kan du få hjälp med tips till bloggen! http://www.designadinblogg.se/

3 Bettan:

skriven

Jaa jag tycker de jag med, hade jag inte varit rädd för att smitta ner Isac hade jag kommit över till er o kollat :P haha de är lugnt, de är nog en kombo mellan dig o Linda skulle jag tro ;) Är faktiskt redan bättre, bara snorig o en fjanthosta kvar :)