Nytt år!

Kommentera
Nytt år, nya möjligheter, men först en liten återblick.
2021 känns ha varit ett mellan år, Donna var i början av året i kanonfin form, skadade dock hasen i mars, vilket resulterade i lång frånvaro och efter det kom hon inte riktigt igång och fick i slutet av året pausa och vi jobbar på att hon skall komma i form igen. Zickan har fått komma igång och starta, det finns dock fortfarande en hel del att jobba på, men hon gjör framsteg och även om det går sakta så har det gått framåt. I övrigt så har unghästarna jobbat på bra och båda 2 åringarna klarade sina premielopp i höstas på fint sätt. Vi fick i sommar två fina fölungar e: Executive Caviar, sedan blev det dock struligt med att få stona dräktiga igen och som det ser ut nu har vi förhoppningsvis iaf ett sto dräktigt inför sommaren. Nu har vi dock flera fina unghästar i stallet och vi ser framemot kommande året och åren, då dom förhoppningsvis skall få visa vad dom går för!
Vi fick även en fin kull med valpar (lapsk vallhund) och har sparat en av tikarna för att förhoppningsvis bli en framtida avelstik här på kenneln. Tyvärr gick vår RR tik Sally tom, men vi tar nya tag under 2022 och hoppas på ett gäng härliga valpar 💖
Trotts att resultaten på tävlingsbanan inte varit dom bästa, så finns det en hel del ljusglimtar som jag tar med mig in i det nya året! Gott nytt år till er alla!
Bjuder på några bilder från det gångna året
 
Mvh Tina