April-22

Kommentera
Hästarna var ute och startade under månaden, Whitsun Madonna har gjort 2 starter och 2 6e platser, först på Dannero där hon gick med punktering på vagnen efter en incident i starten, hamnade sedan i dödens där hon inte trivs, men krigade på till en 6e plats trotts allt, i Östersund satt hon fast med alla krafter kvar bakom den som blev 2a i loppet, så lite stolpe ut för henne. Essyes Mazzanti har debuterat på tävlingsbanan och det har blivit 2 andra platser på 2 starter, fina tiden 16.6 i sin andra start, han är valpig och under utveckling men har en härlig attityd! Även Yabloko har debuterat på tävlingsbanan, tyvärr oplacerad men skötte sig bra, han är lite ofokuserad och har inte fattat vad det handlar om, förhoppningsvis trillar polletten ner snart. Även Orr Zickan har varit ute och tävlat, en 8e och en 5e plats, helt ok för henne som har lite platsproblem och svårt att få travet att flyta, men hon krigar på och gör sitt bästa och det känns som att vi är påväg åt rätt håll 😊
 
 
2 åringarna har varit in på banan för första gången, båda två var duktiga, vi var bara in så dom fick se sig om lite och joggade runt i lugnt tempo.
 
Tyvärr så kastade Miss Marke sitt föl i början av april, så det blir inga föl alls för oss i år.. tråkigt men Miss Marke mår bra och vi får ta nya tag till nästa år.
 
Eventuellt kommer vi att sälja någon av våra 1 åringar, så skulle du vara intresserad så välkommen att kontakta mig. Mer info om dem finns på hemsidan.
 
Mvh Tina