Härjedalsritten 2011

Idag har jag och Mirre debuterat på distansbanan, 40km CR, godkänd ritt på under fyra tim, utan anm i vet grinden och en puls på 40 ca 7 min efter målgång.
Både jag och Mirre har haft skoj idag, så detta blir inte sissta gången!!


/Tina


Jag och Mirre på äventyr

Har i helgen varit på clinic med Mirre för Lasse Åström hos Nina och Christian Hansen.
Det blev en kanon helg med vackert väder, trevligt sällskap, super bra lektioner och mycket skratt =)
Fick mycket bra tipps att träna vidare på och är laddad som bara den nu!

Nästa helg bär det av till Sveg för debut på distansbanan för mej och Mirre, även det skall bli skoj, en ny upplevelse, få se om man blir fast! :)


/Tina

Hästarna

Idag var Linda på besök och med sig hadde hon kameran,
så här är några av bilderna hon tog på hästarna


Indra Art


Shariif Amiir


Shariif Amiir


Invidia Art


Kariim Art & Indra Art


Shariif Amiir


Shariif Amiir


Shariif Amiir


Nefretiti


Även jag tog några bilder på fm idag


Nefretiti i mitten med sina döttrar Indra Art och Invidia Art


Indra Art


Kariim Art/T


Björn möte och annat smått & gott

I Lördags var det terminsavslutning för wesernridningen i Bräcke, så nu tar vi nya tag till hösten (nya datum kommer att läggas ut på hemsidan) men fram till dess har vi ju westernlägret i Mjösjö och Långritt, självklart går det även bra att boka in privatlektioner ;)

Åkte över Sörbygden när jag for hem från Bräcke, då jag lovat hjälpa Nina rasta lite hundar, påväg hem därifrån (mellan Hällesjö och Kälarne) fick jag se en björn :) en stor mörk som kom luffsandes över vägen, ca 20m framför bilen, detta är fjärde gången jag får se björn och det är alltid lika överaskande och roligt!

På Lördag kväll var vi på kalas, brorsan som fyller 30, god mat och ett glatt gäng gjorde att det blev en toppenkväll!!! :)

Igår, Söndag, så tog jag och Hilja oss en längre tur på hästryggen, tog med gps en för att kunna se hur lång turen blev, 3,1 mil på 3 timmar och pigga hästar efteråt, Viggo var oxå med och fick vila nosen från löptiken hemma ;)

Igår var det ju oxå C-kullens 1 års dag, så Hipp Hipp Hurra till dem och hoppas att dom fick något extra gott på sin dag :)

Har även i dagarna betäckt Nefretiti med Mirre (Shariif Amiir) vi gör om fjolårets och hoppas på en favorit i repris, då jag är otroligt nöjd med deras lilla dotter Invidia Art!

Ja det var vad jag pysslat med de senaste dagarna, nu ska jag och grabbarna packa fika korgen och åka till PA som jobbar med lite gott, sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda!

Kram Tina

Full rulle :)

Igår var jag iväg till Stugun på björnhundstest med Viggo (permobilbjörnen)
Han blev inte godkänd, då han var lite för försiktig, men jag är helnöjd! var superkul att se hur han betedde sig :)
Han arbetade sig närmare och närmare björnen tills han var ända uppi den, var till och med fram å nosade den i rumpan, hela tiden skällande :)
Tycker nog själv att det är bra att han inte är för kaxig mot den, mindre skaderisk på detta vis :P

Efter det blev det en tur på ett par mil på Mirre i sällskap av Hilja och Birk, bäst att ligga i nu när vi är anmälda till Härjedalsritten och Hilja och Birk som ska va med i karoliner ritten!

Så på kvällskvisten blev det spårning med Bira och Aúni, Linda och hundarna var oxå med, vi spårar tillsammans en gång i veckan, superskoj med sällskap, man blir lite mer peppad då, å så är det ju så kul att se de olika hundarna och deras personligheter i arbetet med spåret :)


/T

Att tänka på i sommarvärmen!
RSS 2.0