Höst i luften

Ja nu känns det att hösten är påväg, förutom att löven börjar bli gula och luften känns lite lättare, så har vi nu i helgen haft första frostnatten.. men hösten är nog iaf min favorit årstid, tycker att det är lite mysigt när det blir mörkt på Källarna/nätterna igen (tycker dock inte om när det är mörkt på dagarna, men där är vi ju inte riktigt än!)sedan är det ju så vackert en solig höstdag med fint väder och alla färger, samt den lätta luften. Ja ja, det var nog om det :)
Förövrigt så har jag hämtat hö och städat ur vinterhagarna i helgen eller rättare sagt, PA har städat ur vinterhagarna med traktorgrävaren, så nu är Mirre åter installerad i sin hage, stona har dock lite kvar att beta, så dom får vänta lite till :)
Så har Pernilla varit hit idag och skodd Mirre, så nu är han nyflidd och fin inför nästa helgs tävling, sissta för året! Då bär det av till Edsbyn för Edsbyritten 50 km. Ja men det var väll lite av vad vi haft för oss i helgen, på återseende!
 
/Tina

Specialsök

I helgen har jag och Aúni varit på Nordiska hund och fortsatt med träningen för att Aúni skall kunna bli narkotikahund. Vi har tränat vidare på plattform och även börjat med rumssök, superskoj och Aúni är så duktig =) Trött blir hon dock så det ser ut som om det snurrar i skallen på henne!


Ivrigt väntande på att få börja!
/T

Blivande proffs! =)

Igår kom mina småsysstrar hit för att inviga sina nya ridbyxor som dom fick i födelsedagspresent (gissa av vem?! ;) ) Så vi sadlade stona och så blev det ridplanen, även Isac var med och red, han konstaterade dock att vi skulle haft en häst till så att dom inte behövde turas om, tja kanske det, hmm.. :)


Isac och Nefretiti


Emilia & Esperance


Julia & Nefretiti


Emilia på Esperance och Julia på Nefretiti

/T

JWG 2012

I helgen har det så varit Jämtland Western Games med Norrlandsmästerskapen i Bräcke!

Jag är verkligen super nöjd med Mirre som har skött sig otroligt bra! pleceringarna är dock inte mycket att skryta med, men det tar vi nästa gång! ;)  WH C 6e plac, WP C 7e plac och WP D 3e plac.
Här är lite bilder från dagens tävlingar.En helg att minnas, nu blir det till att träna vidare för kommande äventyr! =)
Mvh T

Rimboritten och hjortronplockning

Ja ha ja, här var det dåligt uppdaterat som vanligt :P

Vi har iaf hunnit med Rimboritten sedan sisst jag skrev, vilket gick bra, godkänd ritt på 15km/h och en tredje plats, super nöjd!! och Mirre går från klarhet till klarhet, han kändes pigg och fin både under ritten och efter, han börjar bli resvan nu killen, denna gången stannade vi två nätter, åkte ner dagen innan tävlingen och hem dagen efter =)

Nu närmast blickar vi fram mot westerntävling med Norrlandsmästerskap i Bräcke nu på Söndag, oj oj säger jag bara, Mirre är som en krutburk, så hur det ska gå kan man ju fråga sig! Får väll prova ta en långtur på lördag så han får göra av med en massa energi och hoppas på det bästa till på söndag, coolar han bara ner och slappnar av så ska det nog gå vägen ;)

Nu ikväll tog vi och drog till skogs en sväng, lite hjortronplockning, måste ju passa på medans det finns några!
Bjuder på några bilderMvh T

RSS 2.0