veckan som varit

Kommentera

Nu är betessäsongen slut för i år här hos oss.
Alla hästarna är nu installerade i vinterhagarna och har fått börja äta av vinterns rundbalar, dom verkar dock nöjda och glada med det oxå och klagar inte över stallvärmen på nätterna :)

Sadelkammaren är inte klar än, men det jobbas vidare på den och nu har ytterpanelen börjat komma på plats, så det tar sig! hoppas på någon form av invigning av den framöver hösten, för visst är det väll ett bra tillfälle för att fira lite i höstmörkret?! :)

I helgen hadde vi toleransträning på schemat för westerngruppen i Bräcke, alla ekipage var super duktiga och det är så kul att se hur självförtroendet växer på både hästar och människor!

Har idag varit iväg på andra kurstillfället i tävlingslydnadskursen och måste säga att Bira sköter sig över förväntan! visst, än är vi inte i mål, men vi är iaf anmälda till vår första lydnadstävling nu, så om tre veckor är det dax! men innan dess har vi en hel del att öva på! men målet för tävlingsdebuten är att deltaga och lära, det känns vara mer än tillräkligt än så länge!

För övrigt har veckan som varit bjudit på vackert höstväder och vad passar väll då bättre än härliga skogsturer på hästryggen och förstås har hundarna oxå varit med!

Kram T